Privacy

 

In het kader van de nieuwe privacy wetten die gelden per 25 mei 2018 informeren wij U hierbij hoe wij met Uw gegevens omgaan.

Annetspoppenmode gebruikt alleen de noodzakelijke gegevens voor verzending naar het door U aangegeven adres. Er worden geen gegevens verstrekt aan derde partijen anders dan die noodzakelijk zijn voor verzending.

 

Welke gegevens gebruiken wij en waarvoor worden de gegevens gebruikt?

 

U heeft GEEN account.

Voor een bestelling hebben we bepaalde gegevens nodig om de bestelling te kunnen verwerken en U eventueel op de hoogte te kunnen houden over de verzending.

Hiervoor gebruiken wij naam, e-mailadres, (bezorg)adres, en als opgegeven een telefoonnummer.

Zodra een bestelling is afgerond worden alle bestelgegevens verwijderd.

U heeft een account

Indien U een account heeft aangemaakt worden alleen naam, een e-mailadres en INDIEN OPGEGEVEN (dit is optioneel) Uw geboortedatum.

Voor Uw gemak bewaren we een bestelhistorie van bestelling die door U gedaan zijn. Deze gegevens worden door annetspoppenmode NIET gebruikt.

Het account is er alleen om voor U als klant het bestellen makkelijker te maken.

Inzien gegevens.

Via onze site kunt U ten allen tijden direct inzien welke gegevens van U vastliggen.

Verwijderen persoonlijke gegevens (account).

Via onze site kunt u ten allen tijden de gegevens verwijderen door U af te melden (account te sluiten). Alle gegevens worden dan direct verwijderd.

Partners / Nieuwsbrieven.

Wij werken niet met partners en/of nieuwsbrieven. Er worden dan ook geen gegevens verstrekt aan derden anders dan noodzakelijk voor verzending door de door U gekozen verzendservice.